Interieur Advies | Ontwerp | Styling


Is je interieur toe aan een update of heb je (ver)bouwplannen? En kun je wel wat hulp gebruiken om van jouw huis of schip een thuis te maken? Dan ben je hier op de juiste plek! Van een uitgebreid interieurontwerp tot een kort en krachtig stylingadvies: DE Interieurzusjes staan voor je klaar.

Van het kleinste kamertje tot een volledige woning, wij geven advies waar jij dat nodig hebt. Lees hieronder meer over onze services en ontdek hoe we je het beste kunnen helpen met jouw woonwensen.

Staat wat jij zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor een maatwerkoplossing.

Interieurontwerp Compleet

Op zoek naar een complete oplossing voor jouw ruimte, huis of schip? DE Interieurzusjes maken voor jou een uitgebreid ontwerp, waarmee we door middel van moodboards, plattegronden en wandaanzichten laten zien hoe we het interieur omtoveren tot een fijne plek. Van stoffering en kleurpalet tot de finishing touch, alles wordt hierin meegenomen. Een goed ontwerp scheelt veel tijd in de uitvoering en helpt om de juiste keuzes te maken. Belangrijk is dat we zo vroeg mogelijk in het proces worden betrokken.

Lees meer

Voor een Interieurontwerp wordt een uitgebreid plan gemaakt.
Wat kun je verwachten:
● Kennismakingsgesprek
● Sfeerbeeld
● Moodboard
● 2 wandaanzichten, handgetekend, op schaal
● Handgetekende plattegrond met indeling op schaal
● Materialen- en meubeloverzicht
● Accessoire-overzicht
● Eindpresentatie van het uitgewerkte plan

Extra opties tegen meerprijs mogelijk:
◦ Lichtplan
◦ Shoppen
◦ Eindstyling

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we de woonwensen, want jouw input is belangrijk om tot een goed plan te komen. Wil je een enkele kamer aanpakken of een volledig huis? Wat zijn de do’s and dont’s? Is een lichtplan wenselijk?
Vervolgens gaan we meten en maken we foto’s van de huidige situatie. We gaan aan de slag met al deze input en verzamelen ideeën geschikt voor jouw interieur. Welk kleurpalet willen we gebruiken, en welke materialen passen daarbij? Wat is een geschikte indeling, en hoe ziet dat eruit? Al onze plannen verzamelen we in een compleet interieurontwerp, dat we vervolgens aan jou presenteren.

Interesse in Interieurontwerp Compleet? Neem contact met ons op en we maken een vrijblijvende offerte of een afspraak.

Stylingzusjes & Stylingzusjes DEluxe

Heb je al een goeie basis in huis, maar vind je het lastig om de juiste stijl en sfeer neer te zetten? Of vind je het spannend een gewaagde gok te nemen qua styling in je interieur? DE Interieurzusjes komen graag bij je langs om te helpen! Met een frisse blik kijken ze wat je zelf al gecreëerd hebt, en hoe je dit nog extra kunt finetunen. Ze zetten graag hun kennis en ervaring in om jouw interieur tot in de puntjes te stylen.

Lees meer

DE Stylingzusjes komen bij jou langs.
Wat kun je verwachten:
Kennismakingsgesprek
DE Interieurzusjes zorgen voor de juiste sfeer en de finishing touch in jouw interieur.
DE Interieurzusjes gaan direct voor je aan de slag met een kant-en-klaar stylingplan dat je zelf kunt uitvoeren.

DE Stylingzusjes DEluxe komen bij jou langs.
Wat kun je verwachten:
● Kennismakingsgesprek
● DE Interieurzusjes zorgen voor de juiste sfeer en de finishing touch in jouw interieur.
● DE Interieurzusjes gaan direct voor je aan de slag met een stylingplan.
● DE Interieurzusjes komen bij jou thuis om je huis te stylen volgens het stylingplan.

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we je wensen en de eventuele knelpunten in je interieur. Ook kijken we hoe we deze knelpunten kunnen oplossen met een passend stylingplan. Het stylingplan bestaat uit een compleet kleur- en productadvies. Je kunt ervoor kiezen om het plan zelf uit te voeren, of je laat dit door DE Interieurzusjes doen.Neem contact met ons op en we maken een vrijblijvende offerte of een afspraak.

Shopzusjes

Ben je al happy met je interieur, maar wil je het graag een update geven volgens de laatste woontrends? DE Interieurzusjes gaan speciaal voor jou shoppen! DE Interieurzusjes inventariseren wat je al hebt verzameld en wat je nodig hebt om jouw interieur helemaal van nu te maken. We spreken een budget af en gaan voor jou op pad. Na een shopsessie komen DE Interieurzusje bij je thuis en combineren ze je favoriete accessoires met de nieuwe items. We maken een te gekke MixxandMatch… 😉

Lees meer

De Shopzusjes gaan op pad om toffe items te scoren voor je interieur.
Wat kun je verwachten:
● Kennismakingsgesprek
● DE Interieurzusjes kijken samen naar jouw wensen en budget
● DE Interieurzusjes gaan shoppen!
● DE Interieurzusjes stylen jouw interieur met een combinatie van eigen en nieuwe items

Natuurlijk is het heel spannend om het shoppen aan een ander over te laten. Maar met onze kennis en kunde geven we jouw interieur de geweldige update die het verdient! Neem contact met ons op en we maken een vrijblijvende offerte of een afspraak.

Interieurdate

Is een heel nieuw interieurontwerp niet helemaal wat je zoekt? Net die ene hoek waar je geen raad mee weet? Weet je niet welke kleur je moet kiezen? Kortom, heb jij een interieurprobleem waar je graag een professional naar wil laten kijken? Plan dan een Interieurdate met DE Interieurzusjes.

Lees meer

Op Interieurdate met DE Interieurzusjes?

Wat kun je verwachten:
● DE Interieurzusjes komen 2 uur bij je langs
● Overleg over het interieurprobleem
● Mondeling advies over:
◦ Kleur
◦ Indeling
○ Materiaalkeuze
○ Kort verslag van de Interieurdate via de email

Interesse in een date met DE Interieurzusjes? DE Interieurzusjes spreken graag met je af! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een afspraak.